۲۶
۱۱۵
آقــا

ازمایش اسپرم؟

سلام خسته نباشید. من تو این 5 ماه 4 ازمایش اسپرم انجام دادم دکتره خانومم گفته ضعیفه قرص فرتیل اید،مولیتیتی ماکس و داروی ویتامینم مصرف کردم سونوگرافی هم انجام دادم واریکوسل گرید 2 دارم ولی زنم دو سال پیش باردار شد متاسفانه سقط شد اینم جواب ازمایشام semen volume4.00
semen pH7.20 sperm count(mill/ml)33.71 motil. sperm42.95 progressive sperms5.03. Round cell(mill/ml)0.05. Normal morphology57.00 Non-Progressive37.92. immotiie57.05 ببخشید اگه بد نوشتم الان من چکار کنم چیش بده خیلی ضعیفه ممنون میشم بهم بگی چکار کنم؟؟

1 پـاسـخ

بازدید : 158 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران