در اثر عرق کردن و خوابیدن زیر باد پنکه برقی سمت راست نزدیک مهره های کمرم دوار گرفتگی خیلی شدیذی شده بود با گرما درمانی حدود 70درصد بهبود یافت ولی بهبودی کامل نیافتم .نگرانم مبادا اتفاق دیگه ای افتاده .میشع راهنماییم کنین ؟

در اثر عرق کردن و قرار گرفتن در معرض باد پنکه برقی سمت راست کمرم دچار گرفتکی‌خیلی شدیذی شده بود الان بعد دو هفته 70درصد بهبود یافتم با گرما درمانیو مصرف قرص متاکاربومال .ولی هنوز کامل خوب نشدم و این منو نگران کرده

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران