پیگیری مشکل تنفسی ولرز؟

باسلام. جناب دکتر گفته بودید بعداز 48ساعت گزارش وضع کتم. .بعداز حدود 25 روز درخونه موندن یه هفته هست که احساس تنگی نفس دارم البته فقط تونفس عمیق کشیدن وفقط هم درطول روز این مشکل رو دارم ولی شب ها خوبم. .البته حدود دو روزی هست که کمی بهترشدم ولی شبها لرز دارم درجه بدنم درطول روز 36 یا 37 هستش واحساس میکنم چیزی توگلوم گیر کرده وقفسه سینه ام گاهی سوزش دارم. .آیا میتونه علائم کرونا باشه واینکه لازمه برم دکتر ممنون میشم بگید برای لرزم چیکارکنم. .

1 پـاسـخ

  • سلام و درود و با آرزوي تندرستي براي همه هم ميهنانمان و همه مردم جهان
    خدا را شکر خوب هستيد و بهبود يافته ايد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 151 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران