مصرف داروهای سرکوب کننده کرونا؟

با سلام و عرض ادب
مادر بنده 47 سالشون هست و بیماری آرتریت روماتویید دارن . قرص های  مداکوینیل و پردینیزولون رو براشون تجویز کردن . با توجه به اینکه این داروها سرکوب کننده سیستم ایمنی هستن، و خطر بیماری کرونا، ایشون دارو ها رو قطع بکنن ؟
ممنون از شما

1 پـاسـخ

  • سلام
    به صلاح نيست داروهايشان را قطع نمايند ممکن است بيماري آرتريت روماتوييدشان عود کند که در آن صورت ريسک بيشتر است و بايد دکتر و بيمارستان بروند.
    تا مي توانند مواظب باشند و مگر در موارد ضروري از منزل بيرن نروند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 299 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران