مادرم دستش رو قبل اینکه عمل کنه باهاش کار میکنه وقتی عمل کرد دیگه هیچ کاری نمیتونه باهاش انجام بده و نمیتونه دستش بلند کنه و خیلی درد داره فیزیوتراپی هم انجام داده دیابتی هم هستش هرجا که بخوای بردیمش از خونش هم بردن و تصفیش کردن و آب خونش براش زدن خود تهران هیچ نتیجه نگرفتیم براش ؟

مادرم دستش رو قبل اینکه عمل کنه باهاش کار میکنه وقتی عمل کرد دیگه هیچ کاری نمیتونه باهاش انجام بده و نمیتونه دستش بلند کنه و خیلی درد داره فیزیوتراپی هم انجام داده دیابتی هم هستش هرجا که بخوای بردیمش از خونش هم بردن و تصفیش کردن و آب خونش براش زدن خود تهران هیچ نتیجه نگرفتیم براش

بازدید : 309 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دست در تهران