۷۰
۸۰
خانــم

احساس سنگینی پشت بعلت بیماری ریفیوژن؟

سلام دکتر رجای md علوم ازمایشگاهی هستم مادرم 3بار جراحی شدندعلت جراحشون بدلیل ازبین رفتن ناگهانی کنترل ادرار بود واورژانسی عمل شدند هم تنگی کانال نخاع وهم سرخوردگی مهره داشتند بهمین دلیل اورژانسی عمل کردند وعمل دیفیوژن اخری خیلی اذیت میکنه
.حالا 2سال میگذره علائم بیماریشون 80درصد خوب شده اما احساس سنگینی خیلی زیادی پشتشون روی منطقه باسن دارند که نمیذاره کمرشونو راست نگه دارند وبجلو هلشون میده حالا بنظر شما چکار میشه براشون کرد؟؟خیلی اذیت مبکنن پروتزهای داخل ستون فقرات وسنگینی امانشونو بریده فقط میخاد این سنگینی کم بشه عکسای ام ار ای را براتون میفرستم لطفا راهنماّئی فرمائید سپاس

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب و فلوشيپ فوق تخصصي جراحي ديسک، ستون فقرات و تومور نخاع در تهران