حساسیت به کافئین؟

سلام من خیلی بی انرژی هستم و چون شاغل هستم و نیاز به انرژی دارم ، همیشه در طول روز از قهوه یا نوشابه انرژی زا استفاده میکنم مدتی هستش که به محض استفاده دست چپم گز گز میکنه و بعد کل روز درد شدیدی میگیره احساس میکنم بدنم به کافئین واکنش نشون میده واقعا نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

1 پـاسـخ

  • با سلام
    مصرف بيش از حد کافئين باعث اعتياد شما به اين ماده مي‌گردد و کم اثرتر مي‌گردد. بهتر است با تغيير رژيم غذايي اين انرژي را بدست بياوريد. نوشابه‌هاي انرژي‌زا حاوي مقادي زيادي مواد قندس با سرعت جذب بالا هستند که مي‌تواند در آينده به چاقي يا نشکيات ديگري مثل ديابت منجر شود. تغيير نحوه غذا خودن، صبحانه مقوي و سالم، وعده‌هاي کوچک بين روز، استفاده از پروتئين و سبزيجات کافي در وعده‌هاي غذايي يا ميوه ها که حاوي قند با سرعت جذب کمتر هستند براي حفظ سلامتي شما مؤثرتر است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران