کوچک بودن سینه؟

سلام وقت بخیر من دختر بیست و یک ساله که سینه هایم به اندازه بچه ده،دوازده ساله هست نمی‌دونم چه مشکلی دارم حتی سینم که از لباسم یکم مشخص بشه حتی یکم کوچولو خیلی اذیت میشم یه چیزایی می‌پوشم که تخت دیده شده
و چند روز پیش هم یه همجنس گرا که اونم سینش مثله من تخت بود ولی رفتار پسرانه داشت بهم پیشنهاد رل داد منم قبول نکردم چون نه من دوست دارم با پسرا رل شم نه با دخترا به هیچ کدومشون علاقه ای ندارم از ازدواج شدیداً متنفرم ولی رفتارم پسرانه نیس مشکل من چیه دکتر ممنون میشم بگید

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران