ساق پای راست من ورم خیلی زیاد کرده و دقیقا همون قسمت فقط قرمز شده و حرارت اون قسمت خاص فقط مثل این میمونه که پیشانی فقط تب کرده باشه ؟

سلام، من پارسال تصادف کردم پام ورم کرد و بعدش ورم رفت شرایط خوب بود تا تقریبا 2هفته میشه شروع شد به ورم کرد و الان به حدی شده که ترسناک و عجیب داره میشه ، فقط اون ناحیه حرارتش متفاوت با کل بدنم

ساق پای راست من ورم خیلی زیاد کرده و دقیقا همون قسمت فقط قرمز شده و حرارت اون قسمت خاص فقط مثل این میمونه که پیشانی فقط تب کرده باشه ، از ورم زیاد پوستم نازک شده و قرمزی و حرارت روی ساق پای راستم حتی متفاوت با پشت ساق همون پام هست ، فقط حرارتی که میگم اون قسمت روی ساق پام که قرمز رنگ شده گرما داره ، لطفا اگر دکترای عزیز کسی بیدار هست راهنمایی بکنه منو چکار باید بکنم واقعا ترسیدم ، عکسش اینجا میزارم لطفا که ببینین ، من بیدار و منتظر راهنماییتون هستم ، یه دنیا ممنون

1 پـاسـخ

  • محسن عزيز سلام.
    در مورد فوبياي ارتفاع که پرسيده بوديد خوشبختانه اين موضوع با هيپنوتيزم درماني با حدود 8 جلسه درمان ميشود براي وقت گرفتن به موبايل 09123989587 با پيامک يا واتساپ يا ايمو نام و نام خانوادگي و مشکل خود را به طور مختصر ارسال کنيد تا راهنمايي بشويد
    ابراز نااميدي کرده بوديد که اين مشکل بزرگ شما هرگز درمان نميشود، خوشبختانه اينطور نيست بلکه حتي موارد بسيار مشکلتر مثل افسردگي يا پانيک يا وسواس فکري و عملي و خيلي موارد ديگر هم با هيپنوتيزم درماني بهبودي پيدا ميکنند.
    موفق باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 4 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران