۳۴
۱۰۰
آقــا

الت تناسلی؟

سلا م جناب دکتر عزیز ببخشید مزاحم وقتتون شدم میخواستم در باره کجی حالت تناسلی که مادر زادی هستش و الان 34 سال سن و متاهل بودم و الان 3 سال جدا شدم حالت تناسلی بنده از سر حالت مایل به چپ می باشد و از زیر کردن سر حالت شرو میشود احساس میکنم این وضعیت باعث شده به رشد و حجم الت نتاسلی من تعصیر بزاره و خیلی تعقیر نکنه و تو رابطه هم باعث مشگل میشه برام هرچند الان که رابطه ندارم و اینکه بیضه ها هم ضعیف تر شدن و ضعیف و وقتی الت تناسلی بنده الت عادی رو داره زیاد استاندارد به نظر نمیاد و عینه مثل خوبی دیکه نتونستم پیدا کنم حلزون گوچیک میشه و یه بند انگشت از شست اینورتر میشه و رابطه عادی من 5 دقیقه و تمرکز رو رابطه بشتر و تند تند نفس بکشم به هشت و کاهی ده هم میرسه منظره من اینه دکتر عزیز این ضعیف بودن الت تناسلی ویعنی گشتی پر نیستش و جمع شدن الت زیر سر به طرف چب وموقع عادی هم مثل یه بند انگشت یکی مونده به شست میشه و بیضه ها هم گوچک ضعیف هستش درمانی و راهی هستش اول خدا و بعد از شما دکتر عزیز کمک میخواهم ممنون میشم کمکم کنید وقت گران بهایی خود را جهت جواب دادن و درمان بند وقت بگذارد تشکر از شما دکتر عزیز09934489665

1 پـاسـخ

بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران