۳۰
۵۴
خانــم

فیبروم رحمی؟

با سلام
دختری مجرد هستم 30 ساله. به دلیل مشکلات گوارشی اخیرم سونوی شکم انجام دادم و گفتند که رحم فیبروماتو دارم. بزرگترین لیومیوم 65×50 میلی متراز ناحیه ساب موکوزال تا ساب سروزال امتداد دارد. و سمت راست رحم به طول 45×32 اینترامورال_ساب سروزال در قسمت چپ رحم به صورت ساب سروزال به طول 39 میلی متر
در سونوی بعد دو ماه بعد انجام شده:
فیبروم اول:66×53
فیبروم دوم: 49×35
فیبرکم سوم: 50×31
آیا حتما باید جراحی کنم یا باید فقط پیگیری کنم.. خونریزی شدید ندارم، درد و لکه بینی ندارم فقط وقتی دراز میکشم زیر شکمم سفت هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران