۳۰
۵۸
خانــم

کرونا از طریق صحبت کردن با اشخاصی که علائم ندارند هم منتقل میشه ؟

من سر کار میرم دفتر پیشخوان دولت
میخواستم ببینم کرونا از طریق صحبت کردن با اشخاصی که علائم ندارند هم منتقل میشه
آخه تو یه سایتی خوندم هم از طریق صحبت کردن
و هم از طریق آدمهایی که هنوز علائم را ندارند اما مبتلا به کرونا هستن هم قابل سرایت است
و اینکه از طریق ذرات معلق در هوا در محیط نسبتا بسته هم منتقل میشود
خواستم ببینم اینا درسته
تو رو خدا جواب بدید

1 پـاسـخ

  • سلام
    اين ويروس سنگينه و خيلي کم از طريق هوا منتقل ميشه مگه اينکه فاصله کمتر از يک متر باشه بيشتر از راه تماس منتقل مي شود. تماس دست با فرد و يا سطح الوده و دست زدن به صورت.
    آدمهايي هم که هنوز علايم ندارند ممکنه منتقل کنند. شما ماسک بزنيد. فاصله را با ارباب رجوع حفظ کنيد و مرتب دست بشوريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 170 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران