۴۳
۷۵
آقــا

درد زیر انتهای قفسه سینه چپ؟

سلام وعرض ادب دکترجان خسته نباشید من 3 روز قبل راجب درد ناگهانی که در قسمت زیرقفسه سینه چپم انتهای دنده ها بوجود امد ازتون سوال پرسیدم شما درجواب فرموده بودین که نگران نباشم ورم معده دراثر اضتراب هستش ودوتا قرص تجویز کردین که شبها یک عدد بخورم رانیتیدین وکلیدینیوم سی که فرموده بودین 48 ساعت بعد نتیجه رو بهتون بگم. من قرصهارواستفاده کردم دیروز هم که دردم زیادتر شد رفتم درمانگاه مسجد قبا بهاران این داروهارو بهم دادن(کپسول سلکوکسیب)
(قرص دایمتیکون) (فاموتیدین40) (بیسموت ساب سیترات) (باکلوفن10) (کپسول سوپرمینت باریج)
حالا از دیروز این داروها روهم مصرف کردم نه تنها دردم کم نشده بلکه یه چیز دیگه اضافه شده اون هم عاروق میزنم وهمزمان رفلکس برام پیش میاد وقتی میخوابم محتویات معدم مخصوصاً2 ساعت بعد از خوردن نهار یا شام یه مایع زرد رنگ تلخ میاد بالا دکتر جان راهنمایی بفرمایید من چیکار کنم اینترنتی هم پیش خودتون نوبت گرفتم واسه 16 فروردین چون من مشکل هموروئیدهم دارم انشالله شانزدهم حضوراً میام خدمتتون واسه ویزیت.

1 پـاسـخ

بازدید : 304 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران