اختلاف سنی و چگونگی درک رفتار همدیگر؟

با سلام
با توجه به اختلاف سنی که بین بنده و همسرم (18 سال) هست و اینکه یک بچه پسر سه ساله داریم خیلی وقت ها که حرف همدیگر رو نمی فهمیم به بچه فشار میاره و سر بچه داد میزنه چطئر باشون رفتار کنم؟
دوما بحث خیلی مهمی که هست با توجه به اینکه ایشون خانم چادری هستند و وقتی بیرون از منزل میریم با خانم های بی حجاب مواجه می شویم و این باعث میشه که چشمش رو از چشمم برنداره و همش چپ چپ نگاه میکنه که من چشم نیفته به اونها...اذیت هم میشه ..نمی دونم در این شرایط چطور باشون برخورد کنم اعصابم رو بهم میریزه با اینکه من زیاد اهمیت نمی دم به به همچین خانم هایی. ولی اینقدر حساسم کرده که در این شرایط نمی دونم چطور رفتار کنم..

1 پـاسـخ

  • سلام و عرض ادب خدمت شما مسايلي که مطرح نموديد جزع چالشهايي هستند که در بستر خانواده شما به شکل درست با توجه به مدل ارتباطي شما و همسر و فرزندتون احتياج به بررسي داره. حتي اگر راهکاري به شما ارائه بدم ،به شکل موقتي هست و شايد کاربرد چنداني براي شما نداشته باشه . راهنمايي من براي شما اين هست ؛ اين مسئله رو به شکل تخصصي تر و کامل تري با مراجعه به مشاور و روانشناس بررسي کنيد تا نتيجه مطلوب وماندگارتري رو بدست بياريد .با آرزوي موفقيت براي شما .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره در تهران