۳۶
۸۱
خانــم

درد ساق پا هنگام دویدن؟

با سلام.
حدود 16 ساله که در حین بازی فوتبال پس از حدود 20 دقیقه دچار درد شدید درناحیه ساق هر دو پا میشم انقدر این درد شدیده که حتی امکان راه رفتن هم ندارم و بی حس میشه پاهام.
بعضی وقتها شدیدتره و بندرت هم بوده که اصلا در طول 90 دقیقه بازی درد سراغم نیامده.
به پزشک ارتوپد ، روماتولوژی و عصب هم مراجعه کردم و با آزمایش خون و نوار عصب نهایتا قرص کلسیم و تقویتی تجویز کردن که افاقه نکرده.
لازم بذکره که دیابت هم دارم که با رژیم غذایی و ورزش کنترل کردم.
واقعا نمیدونم چکار کنم و حتی به چ متخصصی باید مراجعه کنم و ازین درد کلافه شدم.
لطفا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي فيزيکي و توانبخشي در تهران