ترک مصرف ترمادول و نا امیدی اظطراب ؟

سلام خانم دکتر خسته نباشید من داداشم مدتی احساس می‌کنیم قرص ترامادول استفاده میکنه و همون باعث شد که سرش گیج بره بخوره به جایی ضربه خورده سرش چند روز بیمارستان خوابید بستری شد الان امروز آوردیم خونه ولی همش گریه میکنه همش نا امید همش میگ اظطراب دارم خیلی ناراحتم بخاطرش چیکار کنم

1 پـاسـخ

  • با سلام و وقت بخير خدمت شما،من در اين زمينه تخصص ندارم، درمانگر اعتياد(MMT) ميتونه به شما در زمينه مشکلتون کمک کنه، در کلينيک ما روزهاي خاصي حضور دارن ميتونين بين ساعت تا 9 شب با شماره 013_44543470 تماس بگيرين وقت رزرو کنين.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران