۷۴
۵۷
خانــم

بیماری دمانس(زوال عقل) در سالمندان؟

سلام وقتتون بخیر مادربزگم مدتی هست که یک سوال رو چند بار میپرسن رویداد ها و اتفاقاتی که حتی یک روز قبل افتاده رو فراموش میکنن و چند باری اتفاق افتاده که اتفاقی که برای گذشته بوده رو در زمان حال میارن و تا بهشون توضیح میدیدم متوجه میشن که برای گذشته ی دوریه
چند ماهه که این علائم پررنگ شدن و ما به دکتر مراجعه کردیم ام ار ای از مغزشون هست در تصویری که اپلود کردم
حدس میزنیم شروع بیماری بیشتر از این چند ماه بوده باشه چون قبلا علائم و اتفاقات کمرنگی بوده ولی ما متوجهش نشدیم ممنون میشم توضیح بدید در چه مرحله ای از بیماری هستن و کدوم قسمت از مغز درگیره و چه راهکار هایی رو برای بهتر شدن پیشنهاد میدین

بازدید : 83 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران