۸۰
آقــا

درد و بی حسی قسمت خارجی ران؟

سلام وقتتون به خیر.من از حدود ده روز قبل دچار بی حسی و درد در ناحیه قسمت خارجی ران چپ شدم که با صاف کردن پا درد بیشتر شده و فقط اون قسمت دچار بی حسی و سنگینی میشه.گز گز اون قسمت از ران ازار دهنده است.انگار اب داغ ریختن و از درون میسوزه و انگار پوست اون قسمت درد داره.اول بی حسی شروع شده بود و بعد درد.در بقیه اندام ها گزگز و درد و..ندارم و هیچ علامتی به جز درد و بی حسی قسمت خارجی ران ندارم.درد گهگاهی هست و با صاف کردن پا بدتر میشه ولی با چرخش به سمت خارج و جمع کردن پا و نشستن بهتر میشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

2 پـاسـخ

  • عرض سلام و احترام.تظاهر درد و شرح حال شما مطرح کننده ي دو تشخيص اصلي ميباشد :تشخيص اول مرالژياپارستتيکا که به علت تحت قرار گرفتن يک عصب حسي در ناحيه ي کشاله ي ران ميباشد و تشخيص دوم تحت فشار قرار گرفتن شاخه هاي اعصاب دوم سوم و چهارم کمري که مي تواند به علل مختلف از جمله بيرون زدگي ديسک باشد.بنابراين توصيه مي شود جهت تشخيص دقيق و درمان مناسب به پزشک متخصص طب فيزيکي مراجعه شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي فيزيکي و توانبخشي در تهران