۴۰
۷۵
آقــا

نوع عمل جراحی که توسط دکتر انجام میگیرد؟

باسلام. با سلام خدمت شما دکتر قاسمی

من مجید تحریری 41 سالمه  ساکن رشت .
از سال 1390 کمی احساس درد توی پای راستم احساس میکردم ولی بهش توجهی نکردم تا بعد از گذشت چند سال پای راستم تقریبا نصف پای چپم از لحاظ حجم و بافت عضله شد که بمرور تبدیل شد به لنگ زدن به یه طرف  و کاملا پای راستم از پای چپ کوتاهتر شده بود .
در نهایت پیش دکتر مردانی از متخصیصین ارتوپد در رشت رفتم وبا یه عکس برداری ساده گفت لگن اسیب دیده و باید عمل کنی و پروتز بزاری
به علت نداشتن هزینه عمل ادامه ندادم  و فقط با مسکن های قوی و همچنین تریاک درد خودمو تحمل میکردم . این حالت ادامه داشت تا موقع شیوع کرونا ما مجبور به جابجایی منزل شدیم چون مستاجر هستیم. و اینکه من تا قبل جابجایی با یک عصا راه میرفتم و حتی  کارم رو هم که رانندگی بود رو انجام میدادم البته با درد و به سختی .
در همین حین من بر اثر بی احتیاطی میخورم زمین و بعدش دیگه نتونستم راه برم و مجبورا از دو عصا استفاده کردم .و هنوز هم میکنم.
پیگیری که کردم و توی عکس انحراف لگن و همچنین ترکی که بالای استخوان ران شده بود معلوم بود ولی همون اقای دکتر گفت که باید هر دو طرف عمل بشه  و فقط هم توی بیمارستان خصوصی . من هم که فقط یه بیمه سلامت بیشتر نداشتم به اجبار داخل بیمارستان دولتی نوبت گرفتم ولی دکتر قبول نکرد که عمل رو انجام بده تا اینکه من اتفاقی با شما اشنا شدم و فهمیدم که تنها کسی که میتونم ازش کمک بخوام اول خدا بعد شما هستید. چون وضع مالی خوبی ندارم و اینکه دیگه به دکترای دیگه اعتماد ندارم .
ایا سما با بیمه سلامت طرف قرارداد هستید و در بیمارستان پورسینا عمل انجام میدهید و اینکه عمل به چه صورت هست یعنی عمل باز هست یا عنل بصورت غیر تهاجمی .
چون سما جزو معدود پزشکانی هستید که مدرک فلوشیپ رو دارید و این نشان دهنده اینه که با عمل غیر تهاجمی یا همون کم تهاجمی اشنایی دارید

بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح استخوان و مفاصل (ارتوپد) در تهران