۷۵
خانــم

ریه وتنفس؟

سلام،خانم دکتر در پیگیری سوال قبلم که عرض کردم سرفه خشک دارم بخصوص درنیمه شب،حدود یکماه ونیم میشه که این حالات رودارم.شما فرمودید کروناست؟؟یعنی کرونا انقدر طول میکشه

1 پـاسـخ

  • با سلام من گفتم با شک به کرونا بررسي مي شود. در شرايط فعلي حتي علائم سرماخوردگي نيز با شک به کرونا بررسي مي شود. سرفه خشک جزء علائم غالب بيماري کروناست و البته حتما به معني داشتن اين بيماري نيست. شما حتي نگفته بوديد که يک ماه و نيم است که اين حالت را داريد. ضمن آنکه علائم کرونا در همه افراد به يک گونه نيست. ممکن است در برخي افراد شديدتر و در برخي افراد ضعيفتر باشد و يا اينکه قسمتهاي متفاوتي از بدن را تحت تاثير قرار دهد. ضمن آنکه حتي در صورت بهبودي برخي علائم مي تواند تا مدتها ادامه پيدا کند. به همين دليل گفتم با شک به کرونا و نه حتما بيماري کرونا. سلامت و سربلند باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه در تهران