تقريبا36
خانــم

میگرن عصبی؟

سلام خسته نبا شیدمن میگرن عصبی دارم البته یه مدته فهمیدم تقریبا یه ماه پیش رفتم پیش دکترمغز واعصاب گفتن میگرن عصبی دارم وچهار تا قرص به اسمای نورتریپتیلین25 وسیتالوپرام20 و ناپروکسن250 و گاباپنتین100 دادن بهم گفتن بعدازبیست روز دیگه نخور منم بعدازبیست روز دیگه نخوردم ونتونستم برم پیش دکتر وضع ام بدتراز قبل شده نمیدونم چیکارکنم قرصاروباز مصرف کنم یانه؟؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام، ميگرن دو مدل درمان دارد.
    درمان abortive يعني دارهايي كه به محض شروع سردرد ميشه استفاده كرد، و درمان preventatives يعني دارو هايي كه براي پيشگيري از بروز سردرد استفاده ميشود كه دوره درمان اين مدل ،حاقل 3-6 ماهه، يا بيشتر بسته به وضعيت سردرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 310 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران