۱۸
۶۵
آقــا

خشکی چشم؟

با سلام خدمت شما عزیزان

یه چندین وقته که احساس میکنم چیزی شبیه به یه (تیله بازی) یا یه غده درون چشمم هست و حرکت میکنه وقتی میرم جلوی آیینه هیچی توی چشام دیده نمیشه. بعضی اوقات وقتی که نشستم روی زمین اگه بلند بشم یه دفعه جلوی چشمام به مدت 5 الی 10 ثانیه سیاهی میره. گاهی اوقات دچار تاری دید موقت (نزدیک 10 تا 12 دقیقه) میشم.
رفتم دکتر گفت که خشکی چشم دارم حتی اشک مصنوعی هم برام نوشت. بعد از نمره ی چشممو گرفتن که 0٫5 و 0٫75 هر دو با آستیگماتیسم 0٫5 ضعیف هستند. به همین خاطر هم یه عینک خریدم.

لطف میکنید دلیل اون سیاهی رفتن ها و تاری ها را توضیح بدید؟؟؟
ممنون از شما

2 پـاسـخ

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران