۵۲
۹۴
آقــا

زخم دیابت؟

باسلام وخسته نباشید خدمت خانم دکتر،سوالم اینه که همسرم دیابت دارن و تقریبا 4ماه انگشت شست پاش دچارتاول شده بود وتاول زیر انگشتش ترکید وچندماه دنبال مداواش بودیم تااینکه دچار عفونت پاش شد بیمارستان بستری شدن به مدت دوهفته، و امروز مرخص شدن ولی هنوز کاملا بهبودی حاصل نشده و پیشنهاد دکتر متخصص داخلی این بود که به متخصص عفونی مراجعه کنیم اگه امکانش هست راهنمایی بفرمائید با سپاس فراوان🙏🌷
✅✅✅
وقابل ذکر است که همسرم مسول ایمنی و بهداشت هستن و باتوجه به شرایط کاری ایشون همیشه باید کفش ایمنی هرروزبه مدت تقریبا11الی12ساعت به پا کنن وهمین امر باعث شده که دچارعفونت پا تاناحیه ساق پاشورم.

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني و گرمسيري در تهران