۲۸
۷۵
آقــا

کمر درد و استخوان درد ؟

سلام دکتر خسته نباشید ابراهیم هستم 28 ساله دکتر من یه چند سالی هست از درد کمر و زانو و استخوان های پا رنج میکشم دکتر درد من موقعه ای شروع میشه که وقتی نزدیکی میکنم بعد از نزدیکی و انزال درد پاهام و کمر شروع میشه حتی تو خواب هم که جنب هم میشم بعدش شروع به درد میکنن عکس Mri هم گرفتم گفتن دیسک خفیف داری و مینیسک زانوتم پاره هستن قرص های کلسیم و ویتامین دی هم زیاد استفاده کردم فایده نداشت ایا کمر درد و استخوان درد باید حتما انزال شروع شود ایا مشکل از دیسک کمر هست یا نه چون من بعد از انزال اینطوری میشم ازمایش رماتیسم هم دادم گفتن نداری به نظر شما مشکل چی میتونه باشه

بازدید : 138 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي ستون فقرات و متخصص ارتوپدي، تعويض مفصل و آسيب هاي ورزشي در تهران