۵۱
۱۰۵
آقــا

سنگ کلیه؟

سلام،وقت بخیر،در کلیه سمت چپ یه سنگ 72 میلی مشاهده شده بود،طی چندین سنگ شکنمرحله سنگ به 24 میل کاهش یافت و دفع شد، ولی در مدت کمتر از یک ماه به دلیل قرار گرفتن سنگ در جای نامناسب دو بار سنگ شن انجام دادم،و تمامی سنگ خرد و در حال دفع شدن می باشد،ولی به مدت 48 ساعته که درد امانم را بریده و گاهی اوقات دچار تب،درد و تهوع میشوم،خواهشا راهنمایی کنین

1 پـاسـخ

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران