تشنجع بعد از قطع کردن قرص اس سیتالوپرام؟

سلام
وقتتون بخیر.من ب مدت 10ماه هست قرص اس سیتالوپرام 10رو مصرف میکنیم.و ده روز پیش تصمیم به ترک گرفتم.و قرص را به یک باره قطع کردم.اطلاعی نداشتم که باید به مرور کم کنم.چند روز پیش برای اولین بار در عمرم بعد از بلند شدن از خواب بر اساس تعریف اطرافیان دچار تشنج شدم و دست و پاهایم سفت و قفل شده.اورژانس پس از حضور بالای سر من گفته شوک عصبی است و تشنج نیست.الان می خواستم ببینم ممکنه ماله ترک قرص باشه یا مشکلی در مغز من وجود دارد؟پیش یک دکتر متخصص مغز و اعصاب هم دیروز نوار هم گرفتم.گفت نوارت خوبه
آیا نیاز به ام ار ای هست؟
خیلی ممنون میشم از اساتید محترم اگر اطلاعی دارند منو از نگرانی دربیاریند

2 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران