۲۶
۴۳
خانــم

مشورت ایا بااین مشکلی که در پایین گفتم میتونم در رشته علوم ورزشی تحصیل کنم؟

من مشکل مادرزادی دارم درناحیه ستون فقرات ضایعه نخایی عمل کردم ودونیم مهره اضافه دارم یکی در گردن ویکی در لگن که نیم مهره در ناحیه لگن باعث ناهماهنگی در ناحیه پا شده که پای راست کمی کوتاه تر از پای چپ است و 11سال بریس استفاده میکردم که بعد پزشک معالجم گفت با ورزش میتونی به زندگی روز مره ادامه بدی ونیاز به بستن بریس نیست و8ساله به طور تقریبا حرفه ای ورزش باشگاهی رو شروع کردم که ناتوانی هایی که داشتم رو جبران کردم من نفس کم میاوردم با ورزش اما الان این طور نیست وانجام میدم میخواستم بدونم ایا بااین مشکل میتونم در رشته علوم ورزشی تحصیل کنم؟ وبه مشکل نمیخورم ایا ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

1 پـاسـخ

بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي ورزشي در تهران