خال صورت؟

سلام و وقت بخیر
خانم دکتر من رو صورتم خال زیاد دارم میخاستم بپرسم شما تو کلینیک لیزر خال هم انجام می دهید و اینکه آیا بعد از لیزر جاش نمیمونه؟
راستی خانم دکتر از شهرستان برا هفته آینده میام تهران میخاستم بپرسم اگه امکانش هست میشه بهم نوبت بدید بیام خدمتتون

1 پـاسـخ

  • با سلام
    براي هماهنگي و نوبت دهي با شماره مشاور 09917802075 تماس بگيريد.
    براي برداشت خال هم اول بايد ويزيت انجام بشه و برحسب نوع خال روش برداشت بوسيله ليزر يا جراحي خدمتتون گفته مي شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 141 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران