تقدیر و تشکر ؟

با سلام ضمن تقدیر و تشکر خدمت استاد گرامی طبیب حاذق و دلسوز در این ایام که احدی مجال جواب سلام برای مخاطب خویش را ندارد جای تعجب است این کمترین در فرسنگها بعد مسافت سوالی میپرسم از دکتری دلسوز و خدوم که الحق و الإنصاف در قرائت سوگندنامه پزشکی این چنین سهل املا فرمود که أنشأ آن راحت تر از خواندن آن بوددو بار پرسش داشتم باری سوال از وضعیتم پرسیدم مرتبه دوم جواب آزمایش را دادم که با این همه مشغله قابل قدر دانی و تقدیر است ( در ارتباط با لرز فقط همین لرز خفیف دارم) تب_سرفه _تنگی نفس_بدن درد_سردرد.... و سایر علایم سرماخوردگی و آنفلوآنزا ندارم. فقط لرز که آن هم کمی بهتر و خفیف تر شد. با تشکر و قدر دانی دستبوس.

1 پـاسـخ

  • سلام و درود
    و سپاس فراوان از محبت شما. خداروشکر در حال بهبود هستيد. هر وقت هر سوالي بود در خدمتم هموطن عزيز.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران