مشکل تکرر ادرار و جریان آهسته و گهگاهی درد ناحیه پروستات؟

سلام،خسته نباشید ببخشید من یک جوان بیشت و یک سالم که به دلیل مسائل مدهبی و... همیشه جلوی انزال رو میگرفتم اما مدتیست که دچار مشکلات تکرر ادرار مخصوصا در شب ها حین خواب و جریان آهسته و باریک شدن ادرار شدم اوایل که به این مشکل دچار شدم فکر میکردم موقت باشد و حل بشه ولی حل نشد اوایل دچار درد پروستات حین انزال میشدم الان گهگاهی درد دارم؛من خیلی نگرانم مشکلاتم جدی هستند ؟ ضمنانا هیچ ترشح چرکی ندارم ولی گهگاهی در ناحیه پروستات احساس گرما و داغی میکنم

2 پـاسـخ

بازدید : 210 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران