2سال
10500
آقــا

پیدا کردن پودر پدیا شور ؟

سلام وخسته نباشید خدمت خانم دکتر سکینه کریمی ما دو هفته پیش اومدیم یه پودر پدیا شور برای پسرم نوشتی الان ما یه هفته اس که دارم دنبال این دارو میگردیم ولی پیدا نمیکنیم چیکار کنیم

1 پـاسـخ

  • سلام خانم بهاري
    اشکالي نداره.
    ميتونيد پودر نوتريني درينک رو جايگزين کنيد. 5 پيمانه رو با 75 سي سي آب يا آب ميوه يا شير مخلوط کنيد البته سرد بودن رو حتما رعايت کنيد.
    ضمنا شماره ي مطبم رو ميفرستم درصورت داشتن سوال يا هر مشکلي عصر روزهاي روج تماس بگيريد و سوالتون رو ازم بپرسيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 160 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران