نوزاد ده ماهه که چهار دست و پا نمیره و دندان درنیاورده!؟

باعرض سلام و ادب و احترام؛
دختری دارم ده ماه و سه روزش است و چهار دست و پا نمی رود و تازه به مقدار کمی سینه خیز می رود.
در شش ماه و یه هفتگی غلت زد و هفت ماهگی بدون کمک نشست و برای رسیدن به اشیا فقط غلت میزنه تا بهشون برسه.
دندان هم درنیاورده.
الان از وضعیت نشسته خودش را می‌خواباند ولی از وضعیت خوابیده نمی نشیند.
ماما، دد، آبه، تاب تاب، الو میگه، شیشه شیرش و میگیره آب میخوره.
خیلی نگران وضعیت حرکتش هستم که تاخیر در رشد نداشته باشه لطفا خانم دکتر اگر احتیاجی هست برای انداختن عکس از مچ دست به مطب مراجعه کنم؟
آیا دخترم تاخیر رشد داره؟
وزن دخترم در 8ماهکی 8 کیلو بود و قدش 70
موقع تولد 3210 و قد48.
درضمن در شش ماهگی یک دکتر گفت دخترت داره نرمی استخوان میگیره اما در نه ماهگی یک دکتر دیگه بردم گفت بچه ها چون ویتامین و آهن مصرف میکنن نرمی استخوان نمیگیرند و من پیگیر نشدم.ممکنه نرمی استخوان داشته باشه که چهاردست و پا نمی ر ه و دندان هم درنیاورده؟
ممنون میشم پاسخ بدید
با احترام و سپاس فراوان

بازدید : 103 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران