تحریک شدن مجرای تنفس و ریه؟

سلام خسته نباشین دکتر به مدت یک پنج ماهه یهویی کم کم قسمت فوقانی ریه و پایین گلوم همون مجرایی که به ریه وصله و قسمت بالایی ریه هنگام تنفس یا حرف زدن دچار تحریک میشه که باید سرفه کنم وقتی حرف میزنم تحریکی ایجاد میشه همون قسمتها یهو باید نفسو تند بیرون بدم و به علت همون سرفه کاملا خشک میکنم بدون تب و لرز و سر درد تنگی نفس هم ندارم مثل اولم اکسیژن خونم 100 هست رفتم دکتر قرص تاوانکس و کتوتیفن و لوراتادین بهم داد هیچ اثری نداشتن به دانه چهار تخمه روتارین و آلتادین هم هرچی مصرف کردم هیچ اثری نداشتن
هنگامی که چنتا سرفه کنم حالم بهتر میشه ازون تحریکی در میاد اما بعد ده دقیقه یا بیشتر حالتش بر میگرده پنج ماهه اصلا نه خوب شدم نه بدتر تو همون حالتی که یهو شروع شده مونده کرونا هم ندارم رنگ دست و پا و لب و ناخن هامم تغیری نکرده تب ندارم اهل دود نیستم سابقه بیماری ریه هم ندارم به سردی و گرمی هم حساس نیستم آلرژی هم ندارم تو حالت عادیش کم سرفه دارم اما موقع تکلم یا تنفس ریم شدید تحریک میشه یه اختلالی ایجاد میشه تنفسم حالت تحریکی به خود میگیره و مجبور میشم به سرفه بسیار خشک که باید سرفه رو از پایین پایین گلو بزنم تا کمی اون قسمت ازون حالت در بیاد ممنون میشم جواب بدین دیگ تحمل این حال ندارم خیلی سخته شیش ماهه شب روز یکسره سرفه تحریکی بدون خون و خلط و بدون خس خس سینه بدون تنگی نفس دلیلش چی هست؟ و اگه قرصی شربتی درمانی هست بهم پیشنهاد بدین ممنونم از کار و زندگی دورم کرده.
سنم 25 سال
هیچگونه بیماری تا الان نداشتم

2 پـاسـخ

  • با سلام
    احتمال دارد که شما بيماري التهابي ريه حساس داشته باشيد. عواملي نظير سن، شغل و محيط کاري، سابقه‌ خانوادگي، برخي عادات ناسالم مثل مصرف دخانيات (که خوشبختانه شما مصرف نمي‌کنيد) و جنسيت در افزايش خطر ابتلا به بيماري التهابي ريه حساس مؤثر هستند.
    شغل‌هايي نظير کشاورزي، دامداري، مرغداري، کارکنان شرکت‌هاي لبني و نجاري باعث مي‌شود تا اين افراد بيشتر از سايرين در معرض عوامل خارجي و در نهايت ابتلا به بيماري التهابي ريه حساس قرار دارند. البته 85 تا 90 درصد شاغلين در اين نوع فعاليت‌ها دچار اين بيماري نمي‌شوند. نگهداري از پرندگان به عنوان حيوان خانگي مي‌تواند فرد را در معرض ابتلا به اين بيماري قرار دهد.
    سابقه خانوادگي: برخي از افراد به صورت ژنتيکي سيستم ايمني حساس‌تري دارند، اين افراد بعد از تماس با عوامل خارجي، بيشتر از سايرين به بيماري التهابي ريه حساس دچار خواهند شد.
    عادات ناسالم: گرچه استعمال سيگار، قليان ويپ و ... خطر ابتلا به بيماري التهابي ريه حساس را افزايش نمي‌دهد، اما منجر به وخيم‌تر شدن بيماري التهابي ريه حساس مزمن خواهد شد و در ادامه مشکلات بيش‌تري را براي فرد به وجود خواهد آورد.
    جنسيت: اين بيماري هم در زنان و هم در مردان مشاهده مي‌گردد. با اين وجود، نتايج تحقيقات حاکي از بالاتر بودن آمار زنان مبتلا به اين بيماري نسبت به مردان است.
    لازم است جهت درمان به پزشک فوق تخصص ريه مراجعه نماييد. جهت اطلاع بيشتر مطلب زير را مطالعه نماييد.
    https://drnafas.com/%d8%a8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d9%84%d8%aa%d9%87%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%b1%db%8c%d9%87-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%b3/

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • جواب دادم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران