درد معده و هلیکوباکتری؟

سلام
حدود یک‌ماهه که به شدت درد معده دارم و بعد از آندوسکوپی تشخیص به هلیکوباکتر دادن.و داروهای بیسموت و آموکسی سیاست و مترونیدازول و امپرازول رو برای دو هفته استفاده کردم و همچنان به شدت درد دارم و دکتر تحویزلنزاکتو 30 و فاموتیدین 40 و کلییدیوم سی رو برای سه ماه برام نوشته و الان چهارروزه که دارم مصرف میکنم و اصلا دردم کمتر نشده !!سونوگرافی هم انجام دادم که مشکلی نداشته .در ضمن من قند هم دارم
خواهش میکنم که نظرتون رو بفرمایید و منو از این درد خلاص کنید
متشکرم

1 پـاسـخ

بازدید : 161 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران