۲۲
۱۰۰
خانــم

خارش شدید قسمت بیرونی واژن؟

سلام. وقتتون بخیر. بنده دختر مجرّد 22 ساله و متاسّفانه چاق هستم. حدود دوهفته هست که پای سمت چپم شکسته و در گچ می باشد و بنده در کل آدم دارای استرس بالا هستم که این موضوع به صورت ناخودآگاه استرس بنده رو زیاد کرده چون ممکنه پس از باز کردن گچ، خدایی نکرده نیاز به عمل باشد.
من، حدود یک هفته هست که خارش شدید واژن دارم و همچنین بعد از ادرار و شستن محل و پوشیدن لباس، با حرکت ناگهانی، مقداری از ادرار باقیمانده لباس زیر من رو کثیف میکنه و بوی بدی هم داره(قبلاً اینطور نبودم). من، هفته پیش، از قرص فلوکونازول استفاده کردم و بعد از سه روز یک قرص دیگر انداختم و امروز دوباره با اوج گرفتن خارش، یکی دیگه مصرف کردم ولی خوب نشد، بنده، به دلیل شکستگی پا امکان مراجعه حضوری به پزشک رو ندارم، لطفاً من رو راهنمایی کنید.

1 پـاسـخ

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران