دیسک کمر؟

سلام آقای دکتر من درد در ناحیه داخل لگن داشتم حدود سه سال قبل،به پزشک مراجعه کردم عکس از لگن من گرفتن بعد ارجاع به ارتوپد شدم،ایشان ام ار ای گرفتن و به بنده گفتن فتق دیسک در ناحیه ال 4,ال 5،ال6،و دنبالچه دارم ،سه سال از این ماجرا گذشت همچنان همان درد در همان ناحیه مشخص اذیتم می‌کرد، دو هفته قبل گرفتی در ناحیه کمر داشتم به طوری که درد در صبح کم و در هنگام شب زیاد بود به ارتپد مراجعه کردم و ماجرای فتق دیسک رو گفتم درخواست ام ار ای کردن و گرفتم گفتن هیچ فتق دیسکی نداری 🤔 من خیلی خوشحال شدم البته نگران و سردرگم که پس منشاء این درد کجاست دکتر ارتپد جوابی ندادن و فقط فیزیوتراپی برام نوشتن 🥺 آقای دکتر الان فهمیدن منشاء درد از درمانش برام مهمتر شده 🥺 اینکه بفهمم چه بیماری دارم و چرا چند ساله این درد ادامه داشته،تشکر

بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي ستون فقرات و متخصص ارتوپدي، تعويض مفصل و آسيب هاي ورزشي در تهران