۶ماه
۶
آقــا

وجود جوش شبیه تاول و آبریزش بینی و سرفه و همراه آبریزش مقدار خیلی خیلی کم خون؟

با سلام خدمت شما
نوزاد 6ماهه من الان تقریبا دو هفته هست سرما خورده و آبریزش داشت حالا سرفه میکنه و همراه آبریزش اش مقدار خیلی خیلی کمی خون هست قبل از سرما خوردگی اش یه هاله قرمز رنگ پشت پا اش کمی پایین تر از باسنش زد که وسط هاله نقطه قرمز رنگی بود بعد حالا همون تبدیل شده به چن تا جوش ریز شبیه تاول کنار هم
میخواستم بدونم مشکلی نیست ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی نگرانم

1 پـاسـخ

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران