۲۵
۶۰
خانــم

تبخال تناسلی؟

سلام من 40روزه زایمان کردم دوهفتس جوش بهم زده الان پرشده رفتم دکتر گفتن تبخال تناسلیه....به همسرم اعتماد دارم از اون نیس میشه از بیمارستانی که زایمان کردم باشه و 30روز بعد علائم پیدابشه....من دختر دارم امکانش هست من برم دستشویی آلوده بشه واونم بگیره..توی نت خوندم توی بزاق دهانم هس درسته ...باشیر دادن به بچم منتقل نمیشه؟؟؟چیکار کنم اطرافیانم نگیرن ...آیا درمان قطعی وجود داره

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم....شير دادن مشکلي نداره...
    تبخال تناسلي بيماري مقاربتي هست که از راه حفاظت نشده منتقل مي شود...بهتره دست شويي ضد عفوني بشه وبعد دخترتون استفاده کنه...هر چند انتقال نادر هست.من نمي دونم به شما دارو دادند يا خير...چون خود شما وهمسرتون بايد دارو استفاده کنيد...کپسول اسيکلوير400...30عدد شما و30 تا همسر هر8ساعت يک عددميل کنيد...با بتادين رقيق شستشو بديد.خشک با سشوار وپماد اسيکلوير5 درصد روزي 3 بار روي موضع بزنيد....دارو مشکلي براي شير دهي ندارد....استفاده نکنيد خيلي زياد ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 148 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران