۳۰
۸۹
آقــا

زخم در ناحیه مقعد و خونریزی دارم راهی جز جراهیی برای درمان شقاق وجود دارد ؟

چند سال پیش با همین درد به متخصص وجراح عمومی مراجعه کردم و تشخیص بیماری کولیت عصبی رو دادن و داروی سولفاسالازین و چند قرص دیگر مثل بیسموت استفاده کردم بعد از 4 سال ناراحتی و درد و خونریزی و تحمل این بیماری به پزشک دیگری مراجعه کردم و ایشون آزمایش کلون اسکپی واسم نوشتن و تشخیص ایشون بیماری شقاق و فیشر بود و برای دزمان یک پماد و داروهای ملین دادن حالا میخواستم بدونم برای درمان در مشهد باید پیش کدام پزشک برم و راهی جز جراحی وجود نداره یا جراحی لیزری که عوارض کمتری داشته باشه

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران