۳۵
۵۹
خانــم

افزایش ضخامت آندمتر؟

عرض سلام وقتتون بخیر
من رفتم پیش ماما خانم سهیلا دانشور به خاطر ضخامت اندمترم 15میلی متر بود ..ایشون بهم قرص مدرکسی پروژسترون 5 رو تجویز کردن ،البته من ایرانیش رو گرفتم،ماه اول مصرف کردم مشکلی نبود(از روز پانزدهم پریودی شبی دو عدد به مدت 10شب) اتفاقا خونریزی راحتی نسبت به ماهای قبل داشتم
اما این ماه حدود سه هفته هست که لکه دارم با شدت کم و زیاد (بین پریودی)و از بین نمیره حسابی کلافه م کرده…خواستم بیام خدمتتون اما تمام نوبتهاتون پر شده بود
ممنون میشم پاسخگو باشین

1 پـاسـخ

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي و زيبايي در تهران