٣٤
٥٨
خانــم

بارداری عدم ضربان قلب؟

با سلام و خسته نباشید
اگر اولین روز اخرین پریود من 2 فروردین باشه و در تاریخ 9 اردیبهشت بتا منفی بوده اما بتای مثبت 12 اردیبهشت باشه با عدد زیر 80و سیكل ماه قبل 37 روزه بوده اما معمولا سیكلهام 28-30 روز باشه، الان چند هفته میشم؟در تاریخ 22 اردیبهشت رفتم جهت سونوگرافی كه فقط ساك و فتال رینگ رویت شد و ضربان قلب نداشت😔
2 تا سقط هم قبلا داشتم كه یكیش خودبهخود و دیگری به علت تشكیل نشدن قلب بود.ازمایش های مربوط به سقط مكررم نرمال بود و عكس رنگی و ژنتیك و هیستروسكوپی هم همه نرمال
2 بارداری قبلی با ای یو ای بوده و كلا 2 بار انتقال جنین منفی داشتم،این بارداری فعلی طبیعی میباشد.
درحال حاضر انوكساپارین و شیاف پروژسترون استفاده میكنم
اینكه قلب نداشت تو این هفته غیر عادی نیس؟
و اینكه اگر بخوام جهت ادامه بارداری و شاید هم درمان سقط مزاحمتون بشم،پذیرش میكنید؟
با تشكر

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران