درد شدید پای سمت چپ و drop foot؟

با سلام پدرم 64 ساله با سابقه 6 سال دیابت واستفاده از دارو می باشند حدود یک ماه و نیم هست که درد شدید از قسمت لگن شروع شده تا پنج ها ادامه دارد مرکز درد در لگن می باشد و همچنین دراپ فوت دارند پای چپشان است که در ام ار ای ال 4 و ال 5 مشکل داشت که عمل شدند بعد از عمل دردشان کم نشده همچنان درد شدید و تورم‌پا دارند و فقط با تزریق ضد التهاب مث دگزا وبتامتازون ال ا دردشان کمتر می شود ولی به هیچ مسکنی حواب نمی دهتد 15 روز هست که عمل شدن اقدام بعدی ما چی باشه با این همه درد شدید لطفا راهنمایی اگر میشه

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات، نورو اندوسکوپي، جراحي تشنج در تهران