من یکسال ونیمه که دیسک کمرم پاره شده مینیکس زانوم پاره شدهمهرهای گردنم التهاب دارن؟

سلام خسته نباشید آقای دکتر منخانمی43 ساله هستم .اسال پیش شب خواب بودم بادردکمرم بیدارشدم تافردا ظهرحالم خیلی بدترشد رفتم پیش فوق تخصص ستون فقرات ام آرآی دادم گفتن دیسک 4و5 سیدرصد پاره شده بعداز مدتی زانوی راستم ورم کرد بازام آرآی دادم گفتن مینیکس زانوت پاره شده برام قرص وآمپول مسکن نوشتند استفاده کردم قرص الفن ایکس 100 وقتی میخورم خیلی خوبم ولی الان 2ماهی میشود که دیگه نمیخورم احساس میکردم کبدم اذیته الان که نمیخورم دردزیردنده راستم آروم شده ولی ازلحاظ استخوانهام بسیاراذیتم مهرهای گردنم هم التهاب پیداکردن الان چندروزه انگشت وسطیه دست چپم دردمیکنه توروخدا کمکم کنید دردامونم روبریده

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران