۳۷
۶۵
خانــم

استفاده از عینک آفتابی ؟

با سلام
من البینیسم شدید دارم پارسال رفتم کلینیک کم بینایی بیمارستان نور برام عینک آفتابی نوشتن
آیا استفاده از عینک آفتابی روی عینک اصلی باعث محدودیت دید نمی شود
چون من خودم مشکل بینایی شدید است
آیا می شود برای موقع استفاده از کامپیوتر ازش استفاده کرد ؟

3 پـاسـخ

  • با توجه به كاهش ديد احتمالا نوع حقيقي آلبينيسم مبتلا هستين و در اين نوع هم كبود پيگمان ملانين داريم هم نقص مركزي شبكيه مزيت عينك آفتابي براي شما كاهش پخش نور و ترس از نور و عيبش با توجه به نقص بينايي مركزي كاهش كنتراست تصويره كه در صورت چنين مشكلي با وسايل كمك بينايي ميشه كمترش كرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • بله مي‌توانند استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    سعي کنين از کامپيوتر در حد امکان کم استفاده کنين
    عينک افتابيتونو بدين يوي 400 نمره دار کنن اگه چشمتون ضعيفه و بيرون تو افتاب ونور شديد ازش استفاده کنين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 407 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران