۴۰
۵۰
خانــم

ماندن بقایای سقط دررحم؟

باسلام.یکماهه سقط کردم چندین بارسونودادم دوتاسونوی آخری اول بهم گفتن ی سانت بافت مونده هنوز وسونوی آخرگفت دوسانت مگه ممکنه بیشترشده باشه؟!هردوتاسونو هم تو ی سونوگرافی انجام شده.واینکه آیا دوسانت باقیمونده ممکنه باعث عفونت بشه؟وتو پریودام میفته یابایدکورتاژ کنم؟

2 پـاسـخ

  • سلام قطعه باقيمانده در سونوگرافي از زواياي مختلف ديده شده و معمولا اندازه واقعي از چيزي که در سونو کزارش ميشود بسيار بزرگتر است . حتما بايد درمان انجام شود .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 642 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران