۲۱
آقــا

درمان تنبلی و انحراف چشم؟

باسلام و خسته نباشید
ببخشید یه سوال داشتم اینکه برای درمان تنبلی و انحراف چشم چه راه کاری پیشنهاد میشه آیا اصلا قابل درمان هست؟ ممنون از توجه شما

3 پـاسـخ

  • سلام.درمان تنبلي چشم راههاي مختلفي داره.بسته به دليل ايجادتنبلي انتخاب راه درمان متفاوت خواهدبود.فاکتورمهم ديگه سن بيماره.درخصوص انحراف هم دقيقا همين شرايط صدق ميکنه.نوع انحراف ،شماره عينک ،سن ،سابقه درمانهاي قبلي وديدفعلي بيماررابفرماييدبهتر ميشه راهنماييتون کرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام .بهترين سن براي درمان تنبلي چشم سنين کودکي است ولي در بزرگسالي هم بسته به نوع تنبلي درمان امکان پذير ميباشد. براي درمان تنبلي چشم عينک مناسب ، تمرينات ويژن تراپي و دستگاهcam و روش هاي ديگر به کار ميرود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 116 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران