۲۴
۶۰
خانــم

مشکل جای جوش ؟

سلام خانم دکتر من مشکلم جای جوش هستش کا بصورت حفره روی صورتم مونده ولی نمیتونم ازتون وقت بگیرم شماره های مطب هم پاسخگو نیستن. برام خیلی مهمه که حتماتوسط شما درمان بشم باید چیکار کنم؟

1 پـاسـخ

  • ساعات تماس براي افراد جديد هر روز 1 الي 6 عصر ميباشد...............خانم دکتر خليلي ايران نيستند و در زمان حضور هم پذيرش اول با خانم دکتر اسماعيلي يا اقاي دکتر سپنتا انجام ميشود .........در صوتر نياز به ليزر انجام ان با خانم دکتر خليلي وقتي ايران امدن يا نيدلينگ و سنندينگ اگر لازم باشه با دکتر سپنتا انجام ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 482 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران