٣٣
٧٥
خانــم

ترشح قهوه ای بعد از نزدیکی در هفته 12 بارداری؟

سلام ،من 12 هفته و 4 روز هست که باردار هستم ، دیشب برای اولین بار بعد از بارداری نزدیکی انجام دادم، امروز ترشحات قهوه ای با هر بار دستشویی رفتن دارم و بسیار نگرانم,آیا خطرناک هست ؟ کل این مدت هم به تجویز پزشک شیاف پروژسترون استفاده کردم

1 پـاسـخ

  • وقت بخیر
    در طول بارداری از نزدیکی، ورزش ، پیاده روی و هر فعالیت دیگری که منجر به درد یا خونریزی میشود ، پرهیز کنید. رنگ قهوه ای خون به دلیل کم بودن خونریزی است ، در صورت ادامه درد یا لکه بینی به پزشک مراجعه نمایید.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 321 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران