سلام / پدرم دیدچشمش خیلی کم شده بقدری که فقط حرکات را میبیند و متخصص گفته دیابت تمام دید را از بین برده و قابل درمان نیست لطفا یاریم کنید ؟

کیست که مرا یاری دهد پدرم در استانه کور شدن است و دکتران گفتند دیابت چشمش را از بین برده ولی هنوز نور و حرکات دست را میبند لطفا در صورت امید به خوب شدن یاریم کنید خداوند عاقبت بخیرتان کند

3 پـاسـخ

  • با سلام... درگيري شبکيه چشم در اثر بيماري ديابت مراحل مختلفي دارد. در مراحل اوليه به کمک درمان هايي از جمله تزريق داخل چشمي برخي داروها و يا ليزر شبکيه ميتوان جلوي پيشرقت بيماري را گرفت. در مراحل پيشرفته تر به کمک جراحي پيتوان مانع از پيشرفت بيشتر بيماري شد اما متاسفانه در صورت درگيري بسيار شديد امکان درمان قطعي بيماري وجود ندارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام
    متاسفانه خونريزي داخل چشمي به دليل ديابت بود ه حتما بايد به فوق تخصص شبکيه مراجعه کنين و تحت نظر باشن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • از زمان ارسال اين سوال مدت زيادي گذشته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 812 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران