۱۹
۶۷
آقــا

خون ریزی از مقعد؟

سلام
شرمنده وقتتون و می گیرم
آقای دکتر من هنگام دفع مدفوع دستم رو وارد مقعدم می کنم بعضی اوقات اتفاق می افته نمی دونم اون بار زیاد با انگشتم به مقعدم فشار میارم شاید از اون باشه ولی زیاد نیست بعد از دفع مدفوع خون روشن که بعد از خارج شدن مدفوع میاد خارج میشه درحده چهار پنج قطره بعد تموم میشه الان من می خوام شما کمک کنید بگید من چی کار کنم دلیلش اون هست یا نه ؟
هیچ گونه دردی یا چیز غیر عادی هم ندارم تقریبا سه ساله این طوری هستم به نظرتون از وارد کردن انگشتم به مقعد هست ممنون می شم کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 290 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران